0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

0

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

نمونه کار تحقیقی 1 رشته حقوق-دانلود رایگان-آرشیو

دسته بندی ها : حقوق 30 شهریور 1397 مهندس موسوی 4162 مشاهده

نمونه کار تحقیقی 1 رشته حقوق-دانلود رایگان

دانلود رایگان کار تحقیقی 1 : ثبت اختراعات صنعتی pdf

دانلود رایگان کار تحقیقی 2: حدود صالحیت دیوان عدالت اداری و شورای دولتی فرانسه pdf

ثبت سفارش کار تحقیقی اختصاصی فوری فروشگاه کار تحقیقی حقوق

آموزش نوشتن کار تحقیقی 1

  1. حداقل25صفحه20خطی A4
  2. حداقل از 10 منبع استفاده شده باشد.
  3. منابع از کتب حقوقی – مقالات و یکی از منابع حتما باید اینترنت باشد
  4. کار تحقیقی حقوق باید در قالب word انجام شود و در آخر یک نسخه pdf از آن تهیه شود
  5. درصفحه اول عنوان/صفحه دوم فهرست /صفحه سوم مقدمه /صفحه چهارم چکیده  درچکیده طرح مطلب کرده و می گوییم چه مشکلی را بررسی کرده و راه حل آن را ارائه میدهیم.
  6. منابع استفاده شده باید در پاورقه ها بیاید.
  7. درانتها باید نتیجه گیری کنیم.ارائه پیشنهاد اختیاری است.
جهت ثبت سفارش در رشته حقوق از طریق منوی ثبت سفارش اقدام نمائید نمونه کار تحقیقی 1 رشته حقوق-دانلود رایگان دانلود رایگان کار تحقیقی 1 رشته حقوق نمونه کار تحقیقی 1 رشته حقوق موضوع: ثبت اختراعات صنعتی پیام: باعرض سلام پروژه مربوط به کار تحقیقی 1 میباشد و بایستی شرایط زیر را دارا باشد:
فهرست مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………. 5 چکیده ……………………………………………………………………………………………………………………….. 6 تاریخچه مالکیت فکری در ایران …………………………………………………………………………………………… 7 قانون مالیت های مستقیم مرتبط با مخترعین …………………………………………………………………………. 8 قانون فراموش شده ………………………………………………………………………………………………………. 8 قانون ثبت اختراعات، طرحهای صنعتی و علائم تجاری مصوب 7/8/1386 ………………………………………….. 9
  • اختراعات ………………………………………………………………………………………………………… 10
  • مقررات عمومی ثبت اختراع ………………………………………………………………………………….. 18
طبقه بندی های بین المللی برای ثبت مالکیت های صنعتی ……………………………………………………… 21 هزینه های مربوط به اختراع ……………………………………………………………………………………………. 23 مدارک لازم جهت تقاضای ثبت اختراع ………………………………………………………………………………… 24 معرفی اجمالی سازمان ثبت اسناد و املاک ………………………………………………………………………… 27 سیر تاریخی ثبت به طرق جدید در ایران ……………………………………………………………………………… 28 وظیفه ثبت اختراع بر عهده چه ارگانی است؟ ……………………………………………………………………….. 29 قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده همکاری در ثبت اختراعات PCT– مصوب 24/7/1386……. 30 ایران عضو کنوانسیون پاریس …………………………………………………………………………………………….. 31 مصاحبه با چند مخترع و مشکلات آنها در ثبت اختراعات صنعتی ……………………………………………………. 32 مزایای ثبت اختراعات صنعتی در ایران ………………………………………………………………………………….. 33 معایب ثبت اختراعات صنعتی در ایران …………………………………………………………………………………… 33 نتیجه گیری ………………………………………………………………………………………………………………… 34 منابع ……………………………………………………………………………………………………………………….. 35 مقدمه مجموعه قوانین و مقررات مالکیت های فکری و مالکیت های صنعتی جهت حمایت از دستاوردهای نوین، وضع می شوند، که حقوق قانونی مادی و معنوی مخترع در ارتباط با آنچه که اختراع کرده یا به وجود آورده را مشخص می نماید و نیز چارچوبی برای حقوق عموم، جهت دسترسی به این نوآوریها تعیین می کند و همچنین موجب توسعه، ترویج گسترش، تجاری سازی و کاربردی کردن نوآوری ها و نتایج آنها و تعیین ضوابط، مقررات و چارچوبی است که علاوه بر رشد اقتصادی، دستاوردهای زیر را در پی دارد:
  • رشد، ارتقاء و انتقال دانش و فناوری
  • ایجاد چارچوبی برای محافظت از حقوق مخترعان و افراد نوآور و ایده ها و دستاوردهای ایشان.
  • رشد و شکوفایی اقتصادی هم در سطح ملی و هم بین المللی از راه تجاری سازی اختراعات و پیرو آن، ایجاد اشتغال و حضور در بازارهای جهانی، در صنایع پایه و هم در صنایع پشتیبان، در تمامی سطح های اقتصادی.
  • پیشرفت در فناوری و تکنولوژی در راستای کمک و خدمت به دیگران در تمامی رشته ها.
اختراع، عبارت است از محصول یا فرآیندی که راه جدید انجام کاری را ارائه می دهد[1] یا راه حل فنی جدیدی را برای مشکل خاصی پیشنهاد می کند[2] و در واژه به معنای پیدا کردن و ایجاد کردن چیزی به ماده و مدت معین است[3]. طبق تعریف اختراع، اختراع می تواند محصولی جدید و فرآیند تولید آن با فرایندی جدید، برای تولید محصول شناخته شده و یا کاربرد جدید از یک محصول شناخته شده باشد. حق ثبت اختراع یا پَتِنت[4] نیز حقی انحصاری است که در قبال اختراع ثبت شده، به مخترع یا نماینده قانونی او اعطا(grant) می شود. پتنت حمایت قانونی از اختراع را برای دارنده اختراع تامین می کند. این حمایت برای مدتی محدود (حداکثر بیست سال) در ازای افشای جزئیات اختراع، واگذار می گردد. با توجه به لزوم حمایت از حقوق مادی و معنوی اشخاص حقیقی و حقوقی خلاق و مخترعان و پژوهشگران در ارتباط با اختراع و اثر آنها و تکلیف عموم مردم برای دسترسی مجاز در چارچوب قانون به دستاورد این افراد و نیز توسعه و ترویج نوآوری ها و گسترش و تجاری کردن آنها، در این تحقیق سعی شده قوانین داخلی و بین المللی مالکیت های صنعتی و قوانین ثبت اختراعات پرداخته شود. [1]– محمد معین، فرهنگ فارسی، چاپ 1371، انتشارات امیرکبیر، جلد یک، صفحه165 [2]– حسن عمیده، فرهنگ فارسی عمیده، چاپ 1363، انتشارات امیر کبیر، صفحه 85 [3]– علی اکبر دهخدا، لغت نامه دهخدا، چاپ 1372، انتشارات، چاپ دانشگاه تهران، جلد یک، صفحه 1266
مهندس موسوی

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

  1. بازتاب هاانجام کار تحقیقی رشته حقوق|5400متخصص آنلاین سال97 آماده پاسخگویی | انجام پروژه های دانشجویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه :