انجام پروژه های دانشجویی علوم و صنایع غذایی-آموزش
کمک به گردآوری داداه ها در انجام پروژه های دانشجویی علوم و صنایع غذایی
در مقاطع: کارشناسی،کارشناسی ارشد،دکتری
زمینه کاری و خدمات:
– انجام و آموزش پروژه با آشنایی کامل به اصول تحقیق و پژوهش در زمینه صنعت غذا
-ترجمه کامل متون انگلیسی تخصصی با ویرایش رسا و شیوا
-آموزش انجام پروژه با توجه به آشنایی کامل با فرمولاسیون مواد غذایی و محصولات جدید
-آموزش انجام پروژه با توجه به سیستم های مدیریت کیفیت و ایزو ۲۲۰۰۰ ، HACCP
-آموزش انجام پروژه در زمینه آزمایشگاه های شیمیایی و میکروبی
-آموزش تدوین پروژه و سمینارهای دانشگاهی
-و…
___________________________________________________________
نمونه پروژه ها :
-بررسی اثر غلظت های مختلف امولسیفایر و دمای تبرید نهایی بر خواص فیزیکی شکلات تلخ و شیری
-بررسی تاثیر غلظت های مختلف امولسیفایر و دمای تبرید نهایی بر رنگ شکلات تلخ
-تحولات جدید در کاربرد تکنیک های پردازش تصویر برای ارزیابی کیفی مواد غذایی
-بررسی اثر شربت اینورت اسیدهای مختلف بر کیفیت کیک روغنی
-اهمیت و کاربرد امولسیفایرها در صنعت نانوایی
-و…
__________________________________________________________
لطفا موضوع و در خواست خود را از طریق منوی ثبت سفارش برای ما ایمیل نمایید،طی چند ساعت آینده پاسخ و راهنمایی برای شما ارسال خواهد شد
پروژه شما توسط کارشناسان خبره در رشته و گرایش شما بررسی، و راهنمایی های لازم به پست الکترونیکی شما ارسال خواهد شد.
◾ارتباط مستقیم با کارشناس: برقرار
◾آموزش انجام پروژه: برقرار